NyhetsbrevPriser og levering
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 22:00**
Søndag: 14:00 - 22:00**
Telefon: 21939701

Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 22:00**
Søndag: 14:00 - 22:00**
Telefon: 21939701

CEWE FOTOBOK App'en

CEWE FOTOBOK App'en

CEWE FOTOBOK App'en

Nå kan du designe og bestille din CEWE FOTOBOK og fotoprodukter direkte med din smarttelefon eller nettbrett.

Det sier kritikerne:

CEWE FOTOBOK App anmeldelser

Tilgjengelig for Android, iPad og iPhone

Design flotte fotoprodukter med CEWE FOTOBOK App'en

Når du er på farten: Design og bestill CEWE fotoprodukter via din mobile enhet, for eksempel Android eller iPad og iPhone

Underveis eller fra din sofa, enten alene eller sammen med familien: 

CEWE tilbyr deg et bredt utvalg av layoutmaler, som gjør det enkelt å designe din CEWE FOTOBOK. Det er masse plass til din egen kreativitet. Du kan bl.a:

Dreie, flytte og tilpasse størrelsen på dine bilder, og tilføye tekst. Sidene i din CEWE FOTOBOK kan utformes etter dine behov.

Når du er ferdig med å designe din CEWE FOTOBOK kan du bestille den via mobil eller nettbrett. Som nettbrett-bruker kan du velge mellom 4 forskjellige fotoboksformater, og som mobil-bruker mellom 2 formater. I tillegg kan du med CEWE FOTOBOK App'en bestille print, postkort og kalendre.

Fotoapp: Slik lager du fotoboken din


Skal du til å lage en CEWE FOTOBOK? Men gidder ikke slå på pc-en, som du nesten ikke bruker lenger? Kanskje du har sittet nok foran pc-en på jobben og trenger egentlig bare å sitte i sofaen med din kjæreste eiendel og slappe av. Nå kan du slå to fluer i én smekk - se her hvordan du kan bruke appen vår, CEWE FOTOVERDEN, til å lage fotoboken din.

Fotobok-app

Vi har en veldig god app, som du blant mange andre ting kan bruke til å lage fotobøker, fotokalendere og mange andre flotte og kreative produkter. Prøv også en av nyhetene våre: Send et postkort fra appen direkte til mottageren. Sett på et fint bilde, og så kan du sende det av gårde.

Last ned fotoappen på telefon eller nettbrett og åpne den, så er du i gang allerede! Se her hva du kan bruke appen vår til:

Se her hvor enkelt det er!

  • Finn og last ned appen vår i App Store: søk på CEWE FOTOVERDEN
  • Klikk på produktet du vil designe
  • Velg format/ størrelse/ utgave alt etter hvilket produkt det er
  • Lag produktet ditt ved å sette inn bildene dine og tilpasse
  • Legg produktet i handlekurven, og gjør ferdig bestillingen din

Hvorfor bruke en app til å lage fotobøker?

Det er enkelt og greit å lage din CEWE FOTOBOK med appen vår. For det første kan du gå i gang med fotoproduktet ditt når som helst og nesten også hvor som helst, når inspirasjonen kommer til deg. For det andre har du alle bildene tilgjengelige på telefonen din allerede. Det er altså enkelt og sparer tid når du ikke trenger å overføre bildene dine fra pc-en først, men har dem bokstavelig talt i hånden.

Appen kan lastes ned til både iPhone, iPad og Android.

Hva kan jeg lage med CEWEs fotoapp?

Med fotoappen vår kan du både designe og bestille fotoboken din og mange andre produkter direkte på nettbrettet eller telefonen din. Det har mange fordeler, blant annet trenger du ikke være i nærheten av pc-en din når du får en god idé til et fotoprodukt du gjerne vil lage. Du går bare i gang med telefonen din, som du utvilsomt alltid har i nærheten.

Appen kan brukes til å lage fotobøker, fotogaver og mange andre produkter. Bildene har du sannsynligvis på telefonen din, så det er enkelt og greit å sette dem inn og designe produktet ditt.

Kan jeg redigere med appen?

Appen gir deg beskjed om bildene du velger er egnede, og du kan bruke den til å tilpasse bildene dine så de passer til produktet og til det du gjerne vil ha. Bruk programmet ditt til å redigere bildene dine, så de er klare når du laster dem opp i appen.

Vi har en av de beste fotoappene

Vi synes i hvert fall selv at den er veldig god! Og mye tyder på at vi har rett - les hva brukerne synes om appen vår her i test og anmeldelser.

Lag også veggdekorasjoner til stua og andre steder i boligen, blant annet bilde trykt på lerret eller flotte og dekorative fotocollager med mange bilder.

God fornøyelse!