NyhetsbrevPriser og levering
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701

Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701

Online fotoservice gjør det enkelt å bestille fotobøker og de andre produktene våre

Hos oss kan du få en fotoservice på nettet i aller høyeste kvalitet. Våre fotobøker har flere ganger vunnet kvalitetstester, og fabrikken vår i Tyskland har et avansert utstyr kombinert med mange års erfaring. Når du benytter deg av fotservicen vår på nettet er det veldig enkelt å sette opp bildene dine i fred å ro hjemme men også bestille gjennom nettet når du er ferdig.

Du kan laste ned programvaren vår fra hjemmesiden. Når du har bestilt fotoproduktet ditt på nettet, produserer vi ordren din og sender den til deg. Det gjør prosessen veldig enkel. Det er heller ikke så tidkrevende som med den gammeldagse og tradisjonelle måten, hvor bildene må fremkalles før de kan settes inn i en fotobok eller settes inn i en ramme. Eller tenk på den gangen hvor man måtte inn i butikken fysisk å bestille bildene sine, eller avlevere en film til fremkallelse.

Lag hele fotoboken online


Du kan lage hele boken på nett ved å først laste ned programvaren vår fra hjemmesiden. Du kan lage fotoboken din i forskjellige designs fra alle typer datamaskiner. Dessuten har vi også en app til smarttelefoner og nettbrett. Det er enkelt og greit; se her hvordan du gjør det:

• Finn bildene du vil ha i fotoboken din, og legg de i en mappe på dataen din. Da er de lett tilgjengelig til når du skal sette de inn i boken.
• Last ned programvaren vår
• Lag fotoboken din ved å laste opp bildene dine og velg design, skygger, tekstfelter, farger osv. Det er veldig mange muligheter og du blir guidet gjennom hele prosessen.
• Utfør bestillingen din og gled deg til å motta fotoboken din

Lag hele bestillingen din hjemmefra og få den levert på døra. Dermed sparer du en masse tid som du heller kan bruke hjemme i fred å ro og lage fotoalbumet ditt akkurat slik du vil ha det.

Online design-fotoservice


Benytt deg gjerne av design-servicen vår hvis du ikke har så mye tid eller hvis du vil gjøre prosessen enda enklere. Servicen ytes også på nettet ved at du laster ned programvaren vår fra hjemmesiden, og så velger å bruke design-service. Det kjempeflinke design-teamet vårt tar på seg resten av arbeidet. Enklere blir det faktisk ikke!

Fotoservicen på nettet gjør kundene våre fornøyde


Vi gir deg 100% fornøydgaranti! Vi vet at bildene dine er viktige minner for deg, og en fotobok er derfor en personlig samling av minner som du vil verdsette i mange år. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med fotoboken din, må du gjerne ta kontakt med kundeservice og fortelle oss hva du er misfornøyd med. Vi finner alltid en løsning.

Online bestilling av andre fotoprodukter


Vi tilbyr mange forskjellige fotoprodukter som kan bestilles på nettet. Du laster bare ned programvaren fra hjemmesiden vår, så produserer vi den og leverer den til deg.

  • Fotokalendere. Vi lager flere forskjellige typer kalendere. Det er garantert en som passer til ditt behov.
  • Kort og invitasjoner. Til enhver anledning. Alle kommer i et design du har valgt selv, med bildene dine på.
  • Veggdekorasjoner. Pynt opp hjemme ditt med bildene dine fremkalt på kjempefine og kreative måter, på både tradisjonelle og spennende materialer.
La deg inspirere i verdenen av fotoproduktet og lag flotte og personlige bruksgjenstander og dekorasjoner. Du kan designe og bestille alle produktene våre i fred og ro hjemme, og alt er i beste kvalitet. Det er online fotoservice på sitt beste!