NyhetsbrevPriser og levering
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701

Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701

Rask levering av fotobøker

Vi hos CEWE FOTOBOK gleder oss til å kunne tilby deg en fordelaktig leveringstid. Vi vet at du har brukt lang tid på å lage et helt eget og personlig fotoalbum, og at du gleder deg til å få den i posten. Boken trykkes i Tyskland, og sendes til deg med en gang den er ferdig.

Leveringstidene er forskjellige avhengig av hvilket produkt du har bestilt. De mest populære fotobøkene våre har en leveringstid mellom 2 og 10 hverdager. Ved bestilling av de store fotobøkene kan leveringstiden være noe lengre.

Fotoproduktet ditt er helt unikt og spesialdesignet, derfor skal det produseres før vi kan sende det. Det kan derfor gå noen dager før produktet ditt kommer, men vi lover at det er verdt å vente på!

Vi tilbyr forskjellige leveringsmetoder


Du kan velge mellom følgende leveringsmetoder når du handler hos oss:

  • Få fotoboken eller fotoproduktet ditt levert direkte hjem til deg i posten. Vi benytter oss av Postnord og Bring. Fraktkostnadene løper fra 125,-
  • Hent den selv i posthuset ditt, prisene ligger fra 49,-
Hvis du likevel skal på butikken eller er på handletur, er det enkelt å svinge innom posthuset for å hente pakken din, slik at du får pakken din med deg hjem med en gang. Hvis du derimot vil ha den sendt hjem, så velger du det når du bestiller.

Merk at typen produkt du kjøper, kan i noen tilfeller avgjøre hvilke leveringsmetoder du kan benytte deg av.

Vær ute i god tid


Husk å sett av litt tid når du skal bestille en fotobok. Både fordi det tar noe tid å velge bilder som skal i boken og designe den, men også fordi du derfor kan regne med å få den i god tid.

Spesielt hvis du skal bruke boken til å gi i gave. Da er det deilig å ikke trenge å tenke på om du rekker å få den, før den skal gis. Opp til jul kan vi ha det litt travelt, men vi gjør alltid vårt ypperste for at alle ordrer kommer frem i god tid. Hvis du er i tvil om du rekker å få produktet ditt før en bestemt dato, så kan du bare ringe kundeservicen vår også hjelper vi deg.

Ikke helt fornøyd? Da får du pengene tilbake


Vi vil gjerne ha glade og fornøyde kunder, og derfor tilbyr vi deg 100% fornøydgaranti. Kontakt oss hvis du ikke er fornøyd, også finner vi en løsning.