NyhetsbrevPriser og levering
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundeservice
Mandag-fredag: kl. 08.30 - 18:00**
Søndag: kl. 15:00 - 21:00**
Telefon: 21939701

Kundeservice
Mandag-fredag: kl. 08.30 - 18:00**
Søndag: kl. 15:00 - 21:00**
Telefon: 21939701
Tester og anmeldelser

Testvinner 2017

CEWE FOTOBOK ble i august 2017 kåret til testvinner i det anerkjente fotomagasinet Digital Fotos store test av de største fotobokprodusentene. CEWE FOTOBOK fikk gode karakterer på alle parametere: kvalitet, brukervennlighet, funksjoner og pris.

Særlig det gratis fotoprogrammets høye brukervennlighet, samt den høye bilde- og produktkvaliteten blir priset i anmeldelsen av CEWE FOTOBOK

Å bli kåret til testvinner har bekreftet våre egne mål. Stol trygt på oss, og test det selv.

Digital Foto testvinner

Digital Foto testvinner

Fotomagasinet Digital Foto kåret i august 2017 CEWE FOTOBOK som ”testvinner” av deres store fotobokstest. Dette skjedde på bakgrund av den kraftige papirkvaliteten, som får bildene til å fremstå knivskarpe, det robuste hardcover, som gir en holdbar fotobok og det brukervennlige fotoprogrammet.

Premiert med en PLUS X AWARD

Med hjelp av den lett anvendelige softwaren, kan brukeren raskt utforme en fotobok med bilder trykket digitalt på papir av høy kvalitet. I tillegg fås et holdbart hardcover. Denne form for presentation av bilder er både emosjonell og visuell.

MAC-UP testvinner

Redaktørerne av MACup testet i deres augustutgave 2011 de største fotobokutbydere sine offline bestillingssoftware. I testen ble det lagt ekstra vekt på softwarens muligheter.   

FOTOTEST testvinner

Tidsskriftet "FOTOTEST" testet CEWE og syv andre utbydere på trykkvalitet, forarbeidingskvalitet, utformingssoftwarens brukervennlighet og funksjonalitet. Forsendelse og emballasje ble også testet.

Best i test! Fotoboken fra CEWE vinner i en kvalitetssjekk

Ekspertene har talt: Vi tilbyr markedets beste fotobok! Nordens største fotomagasin, Digital Foto, kårer CEWE FOTOBOK som best i test. Vi har en skarp konkurranse med andre fotobøker, men vi vant fordi:
  • Vi har den beste billedkvaliteten
  • Programvaren vår er veldig brukervennlig
  • Fotobøkene blir produsert i solid kvalitet
Fysiske fotobøker er på alle måter aktuelle, selv om vi lever i en digital tid. De beste blinkskuddene og opplevelsene fortjener å bli pakket flott inn i en fotobok, fordi en fotobok gir deg mulighet for å fordype deg i bildene dine på en helt annen måte enn du kan gjøre på en pc-skjerm.

Det var med utganspunkt i dette, at Digital FOTO satte seg ned for å undersøke de forskjellige produsentene av fotobøker i august 2017. På bakgrunn av deres test av parametere som bildekvalitet og brukervennlighet, ble CEWE FOTOBOK kåret som ”Testvinner 2017”, fordi CEWE FOTOBOK ifølge Digital FOTO ”lever opp til våre høye krav, og du vil ikke bli skuffet”.

CEWE FOTOBOK får stor ros for den høye brukervennligheten, som gjør det enkelt for kundene å komme i gang med å designe deres egne fotobøker. Det gratis fotoprogrammet gir kundene utallige layoutmuligheter, så de f.eks. kan sette inn clip arts og skygger på bildene. Sort-hvite og fargebilder samt tekst blir trykket knivskarpt på både hardcoveret og fotopapiret, som begge også blir prist for den høye kvalitet av Digital FOTO.

Konklusjon: ”CEWE byr på høy brukervennlighet. Resultatet er en solid fotobok, hvor bildekvaliteten er på topp”.

Tysk grundighet og kvalitet


Fotobøkene våre trykkes i Tyskland, på Europas største fotolaboratorium. Vi er verdens førende innen fotofinishing med 50-års erfaring innenfor området. Dessuten fremkaller vi 3 milliarder bilder årlig, i høyeste kvalitet til både profesjonelle og amatører.

Hvorfor er CEWE FOTOBOK best i test år etter år?


  • Prisvinnende programvare til utforming av fotoboken din
  • Grundig kvalitets kontroll. Prosessen overvåkes nøye når vi lager fotoboken din, slik at den er helt feilfri når vi leverer den til deg.
  • De nyeste digitaltrykkmaskinene garanterer en god kvalitet
  • Profesjonell innbinding og sider skåret til perfeksjon
  • Skarpe bilder i klare farger
  • Dessuten har vi verdens beste, og mest dedikerte medarbeidere som gjør sitt aller beste for at du skal få den flotteste boken til alle minnene dine

Hos oss kan du lage fotobøker i aller høyeste kvalitet


Minner er noe med det fineste vi har, og vi ønsker at dine minner skal bli foreviget i en flott fotobok som du kan verdsette i mange år. Hvis du fortsatt er i tvil kan du lese andre kunders fortelling.

Ikke helt fornøyd? Da får du pengene tilbake


Under hele prosessen har du alltid mulighet får å se en forhåndsvisning av produktet ditt. Husk at hvis du ikke er helt fornøyd kan du alltids gå tilbake og fikse det. Hvis du mot formodning, ikke skulle være fornøyd med den trykte fotoboken din, kan du sende den tilbake til oss innenfor 3 uker. Vi vil deretter prøve å løse problemet slik at du får en flott fotobok du er tilfreds med, eller så gir vi deg pengene dine tilbake. Dette kaller vi en 100% fornøydgaranti.