NyhetsbrevPriser og levering
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701

Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701
Tester og anmeldelser

Tester og anmeldelser

Produktene og tjenestene våre blir med jevne mellemrom testet av uavhengige bedrifter, institusjoner og magasiner. Her får du et utvalg av de nyeste testene.

Å bli kåret til testvinner har bekreftet våre egne mål. Stol trygt på oss, og test det selv.

TIPA testvinner

TIPA WORLD AWARDS

CEWE vant den prestisjefylte TIPA World Awards 2018 i kategorien «Best Photo Print Service» for vårt omslagseffekter til CEWE FOTOBOK. I tillegg til omslagseffektene, roste også TIPA-medlemmene den intuitive designprosessen som gjør at alle, uansett erfaring, enkelt kan lage sin egen personlige bok: «En online steg-for-steg-prosess gjør bokvalget og designet av boken enkelt», var juryens sammenfattede uttalelse.

EISA testvinner 2018

”CEWE FOTOBOK Pure overbeviste EISA (the European Imaging and Sound Association) om at prisen ”EISA Photo Service 2018-2019” skulle gå til CEWE FOTOBOK Pure for det beste bildeproduktet. Den internasjonale juryen utdyper: ”Denne appen gir en brukervennlig og overkommelig fotoboksservice til smarttelefon-brukere som vil vise fram bildene sine”.

Fotomag testvinner 2018

”Bildene bliver med de fargene du forventer å se når du vurderer bildene på mobil. Sort-hvittbilder blir nøytrale i tonen. Detaljgjengivelsen og skarpheten er i vanlig høy fotobok-kvalitet.”
Digital Foto testvinner

Digital Foto testvinner 2018

CEWE kåres som vinner av stor kvalitetstest i 2018. Bakgrunnen for dette er ifølge Digital Foto at ”plakaten er en av de flotteste vi har sett, og den er til og med en av de billigste. Den har nydelig skarphet, gode detaljer i høylys og en svært riktig fargegjengivelse”.
Digital Foto testvinner

Digital Foto testvinner 2017

Fotomagasinet Digital Foto kåret i august 2017 CEWE FOTOBOK som ”testvinner” av deres store fotobokstest. Dette skjedde på bakgrund av den kraftige papirkvaliteten, som får bildene til å fremstå knivskarpe, det robuste hardcover, som gir en holdbar fotobok og det brukervennlige fotoprogrammet.
Layflat fotobok

Årets bildeprodukt 2017/18

CEWE FOTOBOK med layflat innbinding ble kåret til Årets bildeprodukt 2017/2018 av Elektronikkbransjen.
Komputer for alle

Komputer for alle - 27. mai 2017

Komputer for Alle testet i 2017 forskjellige fotobøker. Holdningen deres var klar: "Fotoboken gjør det godt på alle parametre: Fargene er rene og klare, omslaget er pent og programmet er enkelt å bruke."

Premiert med en PLUS X AWARD

Med hjelp av den lett anvendelige softwaren, kan brukeren raskt utforme en fotobok med bilder trykket digitalt på papir av høy kvalitet. I tillegg fås et holdbart hardcover. Denne form for presentation av bilder er både emosjonell og visuell.

MAC-UP testvinner

Redaktørerne av MACup testet i deres augustutgave 2011 de største fotobokutbydere sine offline bestillingssoftware. I testen ble det lagt ekstra vekt på softwarens muligheter.   

FOTOTEST testvinner

Tidsskriftet "FOTOTEST" testet CEWE og syv andre utbydere på trykkvalitet, forarbeidingskvalitet, utformingssoftwarens brukervennlighet og funksjonalitet. Forsendelse og emballasje ble også testet.

Best i test! Fotoboken fra CEWE vinner i en kvalitetssjekk

Ekspertene har talt: Vi tilbyr markedets beste fotobok! Nordens største fotomagasin, Digital Foto, kårer fotobøker fra CEWE FOTOBOK som best i test. Vi har en skarp konkurranse med andre, men vi vant fordi:
 • Vi har den beste bildekvaliteten
 • Programvaren vår er veldig brukervennlig
 • Fotobøkene blir produsert i solid kvalitet
Fysiske fotobøker er på alle måter aktuelle, selv om vi lever i en digital tid. De beste blinkskuddene og opplevelsene fortjener å bli pakket flott inn i en fotobok, fordi en fotobok gir deg mulighet for å fordype deg i bildene dine på en helt annen måte enn du kan gjøre på en pc-skjerm.

Det var med utganspunkt i dette, at Digital FOTO satte seg ned for å undersøke de forskjellige produsentene av fotobøker i august 2017. På bakgrunn av deres test av parametere som bildekvalitet og brukervennlighet, ble CEWE FOTOBOK kåret som ”Testvinner 2017”, fordi CEWE FOTOBOK ifølge Digital FOTO ”lever opp til våre høye krav, og du vil ikke bli skuffet”.

CEWE FOTOBOK får stor ros for den høye brukervennligheten, som gjør det enkelt for kundene å komme i gang med å designe deres egne fotobøker. Det gratis fotoprogrammet gir kundene utallige layoutmuligheter, så de f.eks. kan sette inn clip arts og skygger på bildene. Sort-hvite og fargebilder samt tekst blir trykket knivskarpt på både hardcoveret og fotopapiret, som begge også blir prist for den høye kvalitet av Digital FOTO.

Konklusjon: ”CEWE byr på høy brukervennlighet. Resultatet er en solid fotobok, hvor bildekvaliteten er på topp”.

Best i test! Produkter fra CEWE vinner kvalitetssjekk

Eksperterne har talt: Vi tilbyr markedets beste fotoprodukter. Nordens største fotomagasin, Digital Foto, har igjen kåret CEWE som testvinner i 2018 av deres store kvalitetssjekk av fotoprodukter. I undersøkelsen var flere av landets største fotoleverandører representert, men vi vant fordi:
 • Vi har den beste bildekvaliteten
 • Generelt høyt nivå på alle produkter
 • Brukervennlig bestillingsprogram
I kvalitetstesten ble det bestilt forskjellige fotoprodukter for å få et generelt inntrykk av produktutvalgets kvalitet, herunder en fotobok, en plakat på cirka 50 x 75 cm, samt ti bilder på 13 x 18 cm.

CEWE sine fotoprodukter får ros for sitt generelt høye nivå på både papirbilder, plakater og fotobøker, hva angår skarphet, detaljer og fargegjengivelse. CEWE vinner kvalitetsundersøkelsen fordi vi ifølge Digital Foto ”lever opp til våre høye krav, og du vil ikke bli skuffet.” Fotomagasinets samlede konklusjon på de forskjellige fotoproduktene fra CEWE lød slik: ”Det svært høye generelle nivået på papirbilder, plakat og bok gjør at vi ville føle oss trygge på å bestille også andre varer fra CEWE.”

Tysk grundighet og kvalitet


Fotobøkene våre trykkes i Tyskland, på Europas største fotolaboratorium. Vi er verdens førende innen fotofinishing med 50-års erfaring innenfor området. Dessuten fremkaller vi 3 milliarder bilder årlig, i høyeste kvalitet til både profesjonelle og amatører.

Hvorfor er CEWE FOTOBOK best i test år etter år?


 • Prisvinnende programvare til utforming av fotoboken din
 • Grundig kvalitets kontroll. Prosessen overvåkes nøye når vi lager fotoboken din, slik at den er helt feilfri når vi leverer den til deg.
 • De nyeste digitaltrykkmaskinene garanterer en god kvalitet
 • Profesjonell innbinding og sider skåret til perfeksjon
 • Skarpe bilder i klare farger
 • Dessuten har vi verdens beste, og mest dedikerte medarbeidere som gjør sitt aller beste for at du skal få den flotteste boken til alle minnene dine

Hos oss er fotoboken i aller høyeste kvalitet


Minner er noe med det fineste vi har, og vi ønsker at dine minner skal bli foreviget i en flott fotobok som du kan verdsette i mange år. Hvis du fortsatt er i tvil kan du lese andre kunders fortelling.

Ikke helt fornøyd? Da får du pengene tilbake


Under hele prosessen har du alltid mulighet får å se en forhåndsvisning av produktet ditt. Husk at hvis du ikke er helt fornøyd kan du alltids gå tilbake og fikse det. Hvis du mot formodning, ikke skulle være fornøyd med den trykte fotoboken din, kan du sende den tilbake til oss innenfor 3 uker. Vi vil deretter prøve å løse problemet slik at du får en flott fotobok du er tilfreds med, eller så gir vi deg pengene dine tilbake. Dette kaller vi en 100% fornøydgaranti.