NyhetsbrevPriser og levering
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701

Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701
Sponsing

Sponsing

Hos CEWE tar vi vårt sosiale ansvar veldig seriøst. Vi støtter derfor en bred vifte av kulturelle, samfunnsmessige og sosiale prosjekter. Hos CEWE Norge har vi særlig fokus på organisasjoner som jobber med syke barn og forskning på uhelbredelige sykdommer. CEWE Norge støtter derfor velgjørende prosjekter som SOS-Barnebyer og Team Rynkeby.

Sosiale prosjekter

SOS-barnebyer

SOS-barnebyen

Særlig familier og barn i nødsituasjoner er midtpunktet for de sosiale prosjektene våre. SOS-barnebyene hjelper barn i nød i hele verden: Foreldreløse barn og barn fra ødelagte familier får et kjærlig hjem og et liv med en fremtid.

Vi tar siden 2013 del i SOS-barnebyenes prosjekter og støtter nødhjelpsprosjekter som for eksempel innsatsen etter det ødeleggende jordskjelvet i Nepal.

Inntil videre har CEWE i alt bidratt med over en halv million euro (ca. 4,5 millioner kroner). I 2014 utvidet CEWE samarbeidet og begynte å jobbe sammen med flere virksomheter på tvers av næringsliv. I dag har elleve av CEWEs virksomhetsseter et samarbeid med en SOS-barnebyer. Setet i Oldenburg konsentrerer seg om Vest-Afrika og gjennomfører prosjekter av forskjellig art i barnebyen Kumasi. Siden juni 2015 yter de også støtte til SOS-barnebyen i Worpswede. Hos CEWE Norge støtter vi SOS-barnebyen i Bergen, som er den eneste av sitt slag i Norden.
Team Rynkeby

Team Rynkeby

CEWE Norge har i 2018 valgt å sponse det nordiske veldedighetsprosjektet Team Rynkeby. Team Rynkeby samler inn penger til barn med kritiske sykdommer i hele Norden. Størstedelen av pengene går i 2018 til å støtte kreftsyke barn via Barnekreftforeningen og barn med lungesykdommer via Barnelungeforeningen. I Norge, Sverige og Finland blir det samlet inn til lokale organisasjoner som støtter barn med kreft, mens Team Rynkeby på Færøyene både samler inn til barn med kreft, barn med lungesykdommer og barn med hjertesykdommer.
Barns Vilkår

Barns Vilkår

Barns Vilkår jobber ut fra filosofien at barn er det aller viktigste vi har i denne verden. Siden 1977 har organisasjonen derfor kjempet for å gi barn et talerør. Den sosial-humanitære organisasjonen rådgir ikke bare barn som er i en vanskelig situasjon, de gir også støtte til foreldre og fagpersoner som har tilknytning til barn som opplever utfordringer. Hos CEWE Danmark er vi stolte av å støtte Barns Vilkår i arbeidet deres med å lage tryggere rammer for barn som opplever motgang i hverdagen sin.
Fotballdrakter

Fotballdrakter

De lokale sportsforeningene gjør en kjempeinnsats for å tilby unge mennesker morsomme og sunne fritidsinteresser. Sportsforeningene gjør ved hjelp av trenere, frivillige og foreldre en stor innsats for å bidra til unges helse og personlige utvikling. Vi ønsker å støtte opp om den store innsatsen. Derfor sponser vi spilledrakter til lokale sportsforeninger.
Familier med kreftrammede barn

Familier med kreftrammede barn

Familier med kreftrammede barn er Danmarks største barnekreftorganisasjon. Organisasjonen jobber med å skape bedre vilkår for de barna som hvert år får konstatert en kreftsykdom. CEWEs støtteprosjekt er et lokalt initiativ i Danmark, hvor Julenissen kommer på besøk til sykehusavdelingen for barn med kreft før jul for å dele ut godteri og overraskelser. I tillegg får de kreftrammede barna en busstur til „Jesperhus Feriepark“ i Danmark, i vakre omgivelser. Vi bidrar med vår sponsing til at de syke barna får noen gode opplevelser i en vanskelig tid.
Danske Sykehusklovner

Danske Sykehusklovner

CEWE støtter sykehusklovnenes arbeid på danske sykehus. I samarbeid med sykehusklovnen kan barnet få avstand til sin egen urettferdige situasjon, og være barn som andre barn - i glede, lek og latter.
Fotokultur

Fotokultur

Vi gjør hele tiden vårt ytterste for å fremme fotografiets verden. Derfor støtter vi lokale fotoklubber ved f.eks. å sponse premier til deres interne fotokonkurranser. Vi støtter også fotobegivenheter og messer i Norge, med sponsing til blant annet utstillinger og premier. For eksempel Reiselivsmessen, DesignByMe og Miniøya – musikk festival for barn.