NyhetsbrevPriser og levering
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 22:00**
Søndag: 14:00 - 22:00**
Telefon: 21939701

Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 22:00**
Søndag: 14:00 - 22:00**
Telefon: 21939701

Et klimanøytralt CEWE

Klimanøytralt CEWE
Gjennomsiktighet er spesielt viktig for oss. Derfor blir vår miljømessige og sosiale forpliktelse regelmessig undersøkt og sertifisert av anerkjente partnere. Bæredyktighetslogoen vår er beviset på at hele verdikjeden vår er dokumentert bæredyktig.
FSC
Som FSC®-sertifisert serviceleverandør står vi for aktiv klima- og miljøbeskyttelse. Sertifikatet viser at produktkjeden vår fra produksjonen til forarbeid, service og logistikk er komplett og svarer til de høye FSC®-standardene.
CDP
CDP har som mål å få bedrifter og byer til årlig å offentliggjøre en miljørapport. De veileder og hjelper over 6.000 bedrifter og 550 byer med hvordan bedriftene og byene kan minske sin påvirkning av miljøet. Med CDP-logoen viser CEWE at vi hele tiden jobber med på å minske miljøavtrykket vårt, og at vi er åpne i forhold til effekten vår på klimaet. Vår årlige bæredyktighetsrapport er et eksempel på dette.
The Global Compact
The Global Compact er et FN-initiativ som jobber for å bekjempe korrupsjon, slaveri, barnearbeid og uverdige arbeidsbetingelser i hele verden. Initiativet er bygget på ti grunnleggende prinsipper som samlet dekker over de fire områdene. CEWE har forpliktet seg til å følge disse grunnprinsippene, som betyr at vi opererer ansvarsfullt, bæredyktig og rettferdig.
I dag deltar mer enn 12.000 bedrifter og andre interessenter fra 145 land i initiativet.
BME
BMP, som ble grunnlagt i 1954, er en forening for profesjonelle kjøpere, logistikkbedrifter og bedrifter som har ansvar for forsyningskjeder i Tyskland og Sentral-Europa. CEWE har siden 2013 vært sertifisert BMP-partner. Ved å skrive under på BMPs Code of Conduct forplikter CEWE seg bl.a. til å:
- Bekjempe korrupsjon
- Unngå kartellignende avtaler
- Ikke bruke barne- eller tvangsarbeid
- Overholde etiske prinsipper overfor leverandører
- Overholde menneskerettighetene
- Beskytte miljøet og helsen
- Ha rettferdige arbeidsbetingelser
Climate Partner
ClimatePartner hjelper bedrifter med å integrere en effektiv bæredyktighetsstrategi som beskytter miljøet og målbart minsker CO2-utslipp. ClimatePartner har mer enn 1000 klienter i over 30 land.
Med sertifiseringen fra ClimatePartner setter CEWE strek under at hele produktkjeden inkl. trykk er klimanøytral. Som en del av samarbeidet med ClimatePartner har CEWE valgt å støtte miljøbeskyttelsesprosjektet ”Kasigau Wildlife Corridor” i Kenya. Prosjekt støtter planting av og beskyttelse av eksisterende skoger i Kenya. I tillegg til å beskytte skogene, hjelper prosjektet for eksempel også med å skape jobber i lokalmiljøene, med å bygge skoler og legeklinikker, med å støtte ungdoms- og kvinnegrupper samt med å øke tilgangen til rent vann.