NyhetsbrevPriser og levering
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701

Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701

CEWE Norge

Søren Frichs Vej

50 år med bilder

I mer enn et halvt århundre har CEWE Norge hjulpet med å forevige de beste øyeblikkene som bilder, og samtidig har vi i mange år også vært en av Nordens største fotoservicer. Suksessen vår bunner ikke bare i fokuset vårt på høy kvalitet og fornøyde kunder, men også i vår evne til å tilpasse oss en verden som er i konstant forandring.

CEWE Norge startet som en familiebedrift. S-Foto, som vi het da, ble grunnlagt i Skødstrup i Danmark i 1967 av Orla Stegger. Den gangen var fotobransjen i en rivende utvikling, og fra 1960-tallet kunne kundene for første gang bestille fargebilder. I 1976 kjøpte sønnen Peter Stegger S-Foto av foreldrene sine, og fortsatte familiebedriften.

S-Foto kjempet i starten med å finne fotfeste blant de mange andre dyktige fotoforretningene. Derfor kikket Peter Stegger etter nye markeder og nye måter å vise danskene at det å fotografere og få bildene sine fremkalt er for alle, og at det derfor skulle være lett tilgjengelig. Han begynte å samarbeide med bl.a. supermarkedene. Kundene kunne her levere inn filmen sin, som ble hentet av S-Foto, fremkalt i produksjonen i Skødstrup og deretter kjørt tilbake til butikken. Enkelt og bekvemt for kundene.

Peter Stegger solgte i 1993 S-Foto til CEWE, som da het CeWe Color. Nå ble S-Foto en del av en virksomhet som hadde stort fokus på innovasjon, og som var med på å fremtidssikre S-Foto. På 1990-tallet opplevde fotobransjen veldig store forandringer, da man etter hvert gikk fra analoge bilder til digitale bilder, men CEWE var raske til å tilpasse seg disse endringene. Allerede i 1991 kunne man hos CEWE få sine analoge bilder lagt over på en foto-cd-rom, og i 1997 kunne kundene for første gang bestille bildene sine digitalt over internett. Det var også dette året CEWE satte opp verdens første fotostasjon i en fotohandel i Oldenburg.

På 1990-tallet utvidet CEWE Norge seg til også å omfatte Norge og Sverige, som blir styrt fra hovedkontoret i Danmark. I løpet av de senere årene har også Finland og Island kommet til. I 2005 ble CEWEs populære CEWE FOTOBOK lansert. Fotobøker var fortsatt et veldig nytt produkt den gangen, og en av de store oppgavene for CEWE Norge var å introdusere fotobøker til det nordiske markedet. Det er ganske passende at den 50 millionte CEWE FOTOBOKEN ble solgt i 2017, på CEWE Norges 50-årsjubileum.
Skødstrup
I løpet av de seneste årtiene har det igjen skjedd et kjempespring innen fotobransjen: det har blitt vanlig å ikke bare ta bilder med digitalkameraer og speilreflekskameraer, men også med smarttelefoner, som med tiden har blitt i stand til å ta bilder i høy kvalitet. Smarttelefonene har dog ikke utkonkurrert fotofinishing – tvert imot utgjør bilder tatt med smarttelefon mer enn 40 % av bildene brukt til en CEWE FOTOBOK. Det er nå også mulig via smarttelefonen å trykke ekspressbilder direkte ved våre CEWE FOTOSTASJONER. CEWEs nyeste innovasjon til smarttelefoner er CEWE FOTOBOK Pure, hvor du via CEWE FOTOBOK Pure-appen kan lage en liten CEWE FOTOBOK på 22 sider enkelt og raskt på smarttelefonen din.

I 2006 flyttet CEWE Danmarks produksjon fra Skødstrup til Tyskland, og etterfølgende har det danske kontorets rolle primært vært salg og markedsføring. I 2016 røsket CEWE Norge etter 49 år teltstengene opp fra den gamle gården i Skødstrup, og flyttet ut i nye lokaler i Danmarks andre største by, Aarhus.

Kontakt
Vår kundeservice står klar til å hjelpe deg alle hverdager og søndager.
Se åpningstider her.

CEWE Norge AS
Slimeveien 6B
1275 Oslo
Norge
CEWE Tyskland

CEWE

Vi er Europas førende leverandør av fotoservice, som i tillegg til garanti for høy kvalitet står for innovasjon og bildeglede.

CEWE er representert med 12 høyteknologiske produksjonsfasiliteter og ca. 3.500 medarbeidere fordelt på 24 europeiske land, som gjør oss til Europas markedsleder innen fotofinishing. I 2016 leverte vi rundt 2,2 mrd. bilder og over 6,2 mill. CEWE FOTOBØKER samt fotogaver til ca. 25.000 handelspartnere i Europa. CEWE er ”First Mover” innen utvikling og introduksjon av nye digitale teknologier og produkter i fotobransjen.

CEWE ble grunnlagt av Heinz Neumüller i 1961 i Oldenburg, Tyskland. Neumüller startet i en alder av 28 år med å jobbe hos svigerfaren sin Carl Wöltje i hans fotoatelier og –handel i Oldenburg, og var med på å gjøre Wöltje suksessfull. Da Heinz Neumüller grunnla CEWE som en del av Wöltje, brukte han sin svigerfars initialer til å navngi virksomheten: C(E)W(E). Wöltje feiret 100-årsjubileum i 2012, og er fortsatt en viktig del av CEWE-konsernet.

CEWE tar ansvar

Hos CEWE tar vi ansvar for samfunnet og miljøet. Vi prioriterer å handle ansvarlig. Vi produserer derfor alle CEWEs varemerker klimanøytralt – det er dokumentert. klimaneutralt.Som stor internasjonal handlende aktør er det veldig viktig for oss å støtte vår omverden og medarbeidere så godt som mulig. Engasjement i samfunnet rundt oss er dypt forankret i bedriftskulturen vår på tvers av landegrensene.
CEWE og CEWEFOTOBOG

CEWE og CEWE FOTOBOK

Målet vårt er å sikre oss at du har glede av din CEWE FOTOBOK hele livet. Vi har produsert mer enn 50 millioner versjoner av CEWE FOTOBOK til kundene våre i hele Europa siden CEWE FOTOBOK ble lansert i 2005.

Vi setter høye krav til alle fotoproduktene våre, fordi de alle skal være av den absolutt beste kvalitet. Det har medført at vårt gratis foto- og bestillingsprogram flere ganger har blitt kåret som best i test. I 2017 kåret DigitalFoto også CEWE FOTOBOK som best i test. CEWE FOTOBOK og programmet er under konstant utvikling, så du kan få akkurat den fotoboken du drømmer om. I dag kan du derfor velge mellom tallrike formater og seks forskjellige papirtyper.

Det er også viktig for oss at vi ikke er med på å belaste miljøet. Derfor er CEWE FOTOBOK FSC®-sertifisert, som er din garanti for at CEWE FOTOBOKEN din blir produsert klimaneutralt.

Siden CEWE FOTOBOK kom i 2005, har vi utvidet produktsortimentet vårt med mange flere fotoprodukter. I 2017 introduserte vi den innovative CEWE FOTOBOK Pure, hvor du via din CEWE FOTOBOK Pure-app raskt og enkelt kan lage en flott fotobok på 22 sider på smarttelefonen din. De tre andre merkevarene våre CEWE VEGGBILDER, CEWE KALENDER og CEWE CARDS har alle den samme høye kvaliteten som CEWE FOTOBOK. Det er kvalitet vi kan stå inne for. Derfor gir vi deg 100 % fornøydgaranti eller pengene tilbake på alle merkevarene våre.