NyhetsbrevPriser og levering
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701

Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701
For Signe og Gunleik Mosebø har CEWE FOTOBOK hatt stor betydning for deres emosjonelle reise til Colombia for å hente hjem deres tre flotte barn. Tiden og årene har gått siden deres første reise, og familien Mosebø har vært flere ganger tilbake til landet de den gang forelsket seg i. I CEWE FOTOBØKENE har de tatt vare på de emosjonelle øyeblikkene, og bøkene spiller en stor rolle i familiens hverdag. "Det at barna kan sitte å bla i dem, og gjenoppleve øyeblikkene igjen og igjen, synes jeg er helt fantastisk", sier Signe. "Da er det verdt hvert øyeblikk jeg har brukt på å lage dem."

Hvert år lager de sammen en ny fotobok med bilder fra opplevelser de har hatt gjennom året. En årskavalkade i bilder – samlet i en årbok. Det er en stor glede både å lage boken, men mest av alt å se det flotte resultatet. «Det kiler i magen når vi går til butikken for å hente boken», sier Signe.

Aarbok

Signe og Gunleik bruker CEWE FOTOBØKER for at de og barna kan se tilbake på de gode minnene når de blir eldre. Når de blar gjennom fotobøkene gjenopplever de morsomme, søte og koselige situasjoner. Det hjelper dem særlig å huske tilbake til deres besøk i Colombia, hvor de tre barna deres er adoptert fra. En CEWE FOTOBOK kan gjøres personlig, og de mener derfor det er en gave som passer å gi til absolutt alle.

Familien Mosebø
CEWE FOTOBOK - Familien Mosebø

Familien Mosebø: CEWE FOTOBOK hjelper oss å huske situasjoner, og ta frem gode minner

For Signe og Gunleik Mosebø har CEWE FOTOBOK hatt stor betydning for deres emosjonelle reise til Colombia for å hente hjem deres tre flotte barn.
Miriam Schjetlein

Miriam Schjetlein: Mitt beste julegavetips er å gi bort en CEWE FOTOBOK til noen du er glad i

Miriam gir en personlig CEWE FOTOBOK i julegave til de hun er glad i, fordi hun vet at det er en gave de vil fortsette å ta frem gang på gang