NyhetsbrevPriser og levering
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundeservice
Mandag & Fredag: 9:00 - 20:00
Søndag: 14:00 - 20:00
Telefon: 21939701

Kundeservice
Mandag & Fredag: 9:00 - 20:00
Søndag: 14:00 - 20:00
Telefon: 21939701
Miriam Schjetlein elsker å sørge for at hennes døtres jul blir helt uforglemmelig, med alt som hører til av julebakst og små overraskelser. Barnas store begeistring og spenning over alle de koselige stundene og opplevelsene i desember, smitter av på Miriam, som gleder seg minst like mye til julaften som døtrene sine. Det er ikke det å få julegaver Miriam ser frem til: «noe av det fineste jeg vet med jula, er å kunne gi bort gaver jeg vet den som får den blir glad for,» forklarer hun med stor glede i stemmen.

Som så mange andre har Miriam tidligere opplevd at det kan være vanskelig å finne julegaver til de som har alt. Det problemet har hun ikke etter at hun begynte å gi en CEWE FOTOBOK i julegave: «CEWE FOTOBOK er en veldig fin gave å gi bort til den personen som tror han har alt, men har glemt å ta vare på de fine minnene,» forteller hun.

Miriam gir en personlig CEWE FOTOBOK i julegave til de hun er glad i, fordi hun vet at det er en gave de vil fortsette å ta frem gang på gang: «CEWE FOTOBOK er en julegave som kommer rett fra hjertet. Det å se gleden i øynene til de jeg gir en CEWE FOTOBOK i julegave til, det er en ubeskrivelig følelse!» fortsetter hun med stor begeistring.

For Miriam blir det ikke mer personlig enn å gi en CEWE FOTOBOK i julegave. Hun bruker tid på å lage fotoboken, og ikke minst på å velge ut de opplevelsene familien har hatt sammen som skal med i fotoboken. Med et stort smil utdyper Miriam hvorfor CEWE FOTOBOK er en god idé å gi i julegave: «Det er jo veldig lett å imponere folk når man gir bort en CEWE FOTOBOK i julegave, men sannheten er jo at programmet er kjempeenkelt å bruke, og så blir resultatet utrolig fint.» Hun fortsetter: «Nå er det jo veldig gøy at man kan bruke både sølv- og gull- og effektlakk på forsiden av CEWE FOTOBOK, det gir en veldig fin struktur, og så gir det et sånt eksklusivt utseende»

Ifølge Miriam er CEWE FOTOBOK en julegave som samler familien. Store og små er veldig interesserte i å se og bla i fotoboken – både når den blir pakket opp på juleaften, men også på besøk hos den som har mottatt gaven. På den måten er CEWE FOTOBOK en julegave som gir glede i mange år. Miriam forteller: «Det å sitte sammen med familien, på tvers av generasjoner, og bla gjennom en fotobok, er jo med på å knytte oss sterkere sammen som familie. Det er jo familiens historie som fortelles gjennom den fotoboka.»

Isabell Arnes
Isabell Arnes

Isabell Arnes: Det føles utrolig fint å gi bort noe som betyr så mye for meg

Isabel er en perfeksjonist som tenker på hvordan bildene skal brukes og plasseres i CEWE FOTOBOKEN allerede når hun tar dem.
Familien Mosebø

Familien Mosebø: Det kiler i magen når vi går til butikken for å hente boken

Hvert år lager de sammen en ny fotobok med bilder fra opplevelser de har hatt gjennom året.