NyhetsbrevPriser og levering
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701

Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701
33 år gamle Miriam Schjetlein fra Oslo elsker å fange hverdagens små og store øyeblikk med kameraet sitt. Spesielt er det de to døtrene hennes, på ett og seks år, som er i fokus når hun tar bilder. De mange bildene samler hun hvert år i en CEWE FOTOBOK, som hun lager som en årbok. Miriam forklarer: ”Idéen med å lage årbøker kommer fra det at jeg tar mye bilder i hverdagen, og det er en fin måte å ta vare på de hverdagsminnene som betyr så mye for meg.” Selv om bilder fra ferier og større begivenheter også blir tatt med i Miriams årbøker, så er det hverdagsøyeblikkene som har en spesiell plass i hjertet hennes.

For Miriam er det viktig å lage en foto-årbok hvert år – både for sin egen skyld, men i høy grad også for døtrene og familien. Miriam utdyper: ”Jeg håper og tror at når barna mine blir voksne, at de vil sette pris på at jeg har tatt vare på historien deres og barndommen deres gjennom årbøkene. Jeg ser jo for meg at jeg skal lage årbøker i alle år framover – det er en veldig fin måte å ta vare på familiens historie på.”

Miriam har siden 2005 foreviget årets opplevelser i en CEWE FOTOBOK. Etter hun har fått barn betyr fotobøkene enda mer for henne. Miriam er heller ikke i tvil om at det å lage en årbok med bilder fra året som gikk er med på å bringe familien tettere sammen og gi barna noen gode minner fra barndommen deres. Fotobøkene hjelper ikke kun døtrene med å huske barndommen deres, årbøkene hjelper også Miriam med å huske de små øyeblikkene som hun selv har glemt: ”Når barna og samboeren får se årboka, setter vi oss ofte ned sammen rundt boka og ser på den, og så mimrer vi tilbake. Så ser vi på hva vi har gjort i løpet av året som har gått, og det er kjempefint for barna som plutselig får tilbake minnene når de ser noe og husker noe som jeg også hadde glemt,” forklarer Miriam.

I årbøkene sine forteller Miriam familiens historie fra året som har gått. Selv om et bilde sier mer enn tusen ord, så kan det ikke alltid stå alene. Til å formidle opplevelser, stemninger og følelser bruker Miriam bestillingsprogrammets mange funksjoner. Hun forklarer: ”Jeg bruker tekstfunksjonen i min CEWE FOTOBOK til å få fram de tingene som kanskje ikke kommer fram av bildene. Jeg skriver ned barnas første ord, små historier fra hverdagen som bildet kanskje er med på å komplimentere. Jeg bruker grafikkelementene i programvaren til å forsterke og få fram stemningen og følelsen fra da bildene ble tatt.” Bestillingsprogrammets mange funksjoner gjør det mulig for Miriam å fortelle akkurat den historien hun gjerne vil ha frem. En annen grunn til at hun gang på gang velger å lage en CEWE FOTOBOK, er at kvaliteten er så god at hun uten bekymring kan la døtrene sine bla i boken alene, for hun vet at foto-årbøkene tåler det.
Miriam Schjetlein
Isabell Arnes

Isabell Arnes: Det føles utrolig fint å gi bort noe som betyr så mye for meg

Isabel er en perfeksjonist som tenker på hvordan bildene skal brukes og plasseres i CEWE FOTOBOKEN allerede når hun tar dem.
Familien Mosebø

Familien Mosebø: Det kiler i magen når vi går til butikken for å hente boken

Hvert år lager de sammen en ny fotobok med bilder fra opplevelser de har hatt gjennom året.