NyhetsbrevPriser og levering
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701

Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 21939701
Dette er historien om en ung, aktiv jente som reiser land og strand rundt for gode øyeblikk og imponerende spreke opplevelser. Hun er kanskje over snittet aktiv, med sine utallige maraton-deltagelser, sykkelritt og fjelltopper besteget, men hun er også veldig opptatt av å bevare den gode følelsen lenge etter at hun har kommet hjem. Minner blekner når man ikke bevarer dem riktig, så derfor bruker hun ivrig sin smarttelefon til å ta bilder for å la minnene leve videre i en CEWE FOTOBOK for fremtiden.

Møt Isabel Aarnes. En sprudlende 33 år gammel aktiv jente fra Sjoa i Gudbrandsdalen, som bor og jobber i Oslo, men bruker mye av fritiden sin på å reise i inn- og utland. Hun har besøkt de fl este verdensdeler, med unntak av Antarktis, men har et stort hjerte for sitt vakre hjemland. «Norge - Verdens vakreste land.»

Smarttelefonen er med på det meste av det hun gjør, og uansett hvor hun er så drar hun frem kameraet på telefonen og knipser i vei. Hun bruker mobilkamera til å ta de beste øyeblikksbildene fra turene hun har vært på. Isabel er en perfeksjonist som tenker på hvordan bildene skal brukes og plasseres i CEWE FOTOBOKEN allerede når hun tar dem. Men som mobilfotografer fl est, så blir det mange bilder av de samme motivene. Så det å velge ut de «perfekte bildene» til boken, det må hun innrømme at kan ta litt tid. Likevel mener hun at planleggingen, utformingen og følelsen det gir å sitte å se tilbake på de gode øyeblikkene, er verdt hvert eneste minutt hun bruker på å lage boken.

«Jeg er så stolt når jeg blar i mine CEWE FOTOBØKER, og jeg viser dem veldig gjerne frem til gjester når jeg har besøk. Det er hyggelig å la dem få ta del i mine opplevelser. Bilder beskriver mer enn ord alene.» forteller Isabel.

Isabell Arnes
Miriam Schjetlein

Miriam Schjetlein: Mitt beste julegavetips er å gi bort en CEWE FOTOBOK til noen du er glad i

Miriam gir en personlig CEWE FOTOBOK i julegave til de hun er glad i, fordi hun vet at det er en gave de vil fortsette å ta frem gang på gang
Familien Mosebø

Familien Mosebø: Det kiler i magen når vi går til butikken for å hente boken

Hvert år lager de sammen en ny fotobok med bilder fra opplevelser de har hatt gjennom året.