NyhetsbrevPriser og levering
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 22:00**
Søndag: 14:00 - 22:00**
Telefon: 21939701

Kundeservice
Mandag - fredag: 9:00 - 22:00**
Søndag: 14:00 - 22:00**
Telefon: 21939701

CEWE Photo Award - Intervjuer med månedsvinnerne

Hver måned kårer vi tre månedsvinnere i CEWE Photo Award 2019. Her kan du lese mer om hvordan fotografene fanget det helt spesielle øyeblikket som ga et fantastisk bilde. La deg inspirere av tankene de har gjort seg da de tok bildet, og få deres gode råd til deg som nettopp har begynt å fotografere.
Intervjuer med Anders Brakestad

28 år gamle Anders Brakestad fra Norge var med bildet sitt ”Streets of lava” en av januars månedsvinnerne i CEWE Photo Award 2019. Her forteller Anders hvordan han fanget den blå timen over Tromsø.

Intervjuer med Arnfinn Johansen

Arnfinn Johansen fra Norge var med sitt fantastiske bilde ”Arctic fox” en av månedsvinnerne i november. Les intervjuet med ham her.

Intervjuer med Jasmine Persson

27-år gamle Jasmine Persson fra Sverige var med det utrolig fine bildet ”Power of Padang Padang” en av månedsvinnerne i oktober. Les intervjuet med henne her.

Intervjuer med Anders Andersson

Svenske Anders Andersson er med bildet sitt ”The pool, revisited” en av de tre månedsvinnerne fra august. Les intervjuet med ham her.

Intervjuer med Lars Lykke

Danske Lars Lykkes bilde ”Happy Life” sikret ham tittelen som en av de tre første månedsvinnerne i CEWE Photo Award. Les intervjuet med ham her.