Tester og anmeldelser

Med kunden inn i fremtiden - fra kundeidé til innovasjon 

Beste fotobok-software 2012 

I den store fotobok-test 2012 testet tidsskriftet PHOTOGRAPHIE de førende utbydere av fotobøker. CEWE FOTOBOK overbeviste også i denne test. CEWE FOTOBOK utformingssoftware ble kåret til "Beste software".

Å bli kåret til testvinner har bekreftet våre egne mål. Stol trygt på oss, og test det selv.

Premiert med en PLUS X AWARD

Med hjelp av den lett anvendelige softwaren, kan brukeren raskt utforme en fotobok med bilder trykket digitalt på papir av høy kvalitet. I tillegg fås et holdbart hardcover. Denne form for presentation av bilder er både emosjonell og visuell.

MAC-UP testvinner

Redaktørerne av MACup testet i deres augustutgave 2011 de største fotobokutbydere sine offline bestillingssoftware. I testen ble det lagt ekstra vekt på softwarens muligheter.   

FOTOTEST testvinner

Tidsskriftet "FOTOTEST" testet CEWE og syv andre utbydere på trykkvalitet, forarbeidingskvalitet, utformingssoftwarens brukervennlighet og funksjonalitet. Forsendelse og emballasje ble også testet.

DigitalPhoto testvinner

Tidsskriftet "DigitalPHOTO" testet CEWE og fire andre utbydere på trykkvalitet, forarbeidingskvalitet, utformingssoftwarens brukervennlighet og funksjonalitet. De kåret CEWE FOTOBOK til testvinner:
  • Testseier - Vårt mål har blitt bekreftet i mange testrapporter

Pressen er begeistret. Ingen test uten en seier. Stol på oss og prøv det selv. 

BILDEBØKER - Den store fotobok-test 2012

Fotobøker erstatter ikke lenger bare det klassiske fotoalbum, men blir i stigende grad også anvendt til presentasjon av fotograf-porteføljer, virksomhetspresentasjoner, event-dokumentasjon og mye mer. Fotobøker fås i mange forskjellige formater, designmaler, innbindinger og størrelser. Tidsskriftet PHOTOGRAPHIE ville teste hvilke bøker som tilbyr kvalitet til en akseptabel pris og med god service. De bestilte eksemplarer i formatet fra DIN A4 hos åtte store utbydere. 

Markedsføreren CEWE står bak merket "CEWE FOTOBOK" og leverer til mange materialister, elektronikkmarkeder og en hel rekke fotoforhandlere. Virksomheten, som har hovedkontor i Oldenburg, fremkaller bilder i hele Europa. Ingen test har hittil kunnet fastsette større forskjeller mellom bøkene, heller ikke når de har blitt bestilt gjennom forskjellige handelskanaler. 

 

Softwaren er fullstendig overbevisende: Den er anvendelig til Windows, MacOS og Linux og tilbyr de fleste valgmuligheter til utformingen. Allikevel lykkes det for CEWE å holde softwaren oversiktlig, slik at nybegynnere også enkelt kan anvende den. 

I tillegg fant vi få mangler ved CEWE FOTOBOK-softwaren: Tekstredigeringen er veldig god og gjør det mulig å formatere tekstene per tekstboks eller for hele boken. Datasikringen i bakgrunnen er eksemplarisk og designmulighetene mange. Bøkene kan alt etter design, også konverteres til andre formater samt designmaler. Utformer man en reisebok kan man innbinde kort ut fra bildenes Geo-data. 

Testens konklusjon: 

"Vi var veldig begeistret for CEWES software og vil både bestille de klassiske fotobøker og de digitale... For CEWE gjelder også den store fleksibilitet: Bøkene kan konverteres til forskjellige formater og produksjonsmetoder..." 

 

--------------------- ---------------------