Testvinner 2017

CEWE FOTOBOK ble i august 2017 kåret til testvinner i det anerkjente fotomagasinet Digital Fotos store test av de største fotobokprodusentene. CEWE FOTOBOK fikk gode karakterer på alle parametere: kvalitet, brukervennlighet, funksjoner og pris.

Særlig det gratis fotoprogrammets høye brukervennlighet, samt den høye bilde- og produktkvaliteten blir priset i anmeldelsen av CEWE FOTOBOK.

Å bli kåret til testvinner har bekreftet våre egne mål. Stol trygt på oss, og test det selv.

Digital Foto testvinner

Fotomagasinet Digital Foto kåret i august 2017 CEWE FOTOBOK som ”testvinner” av deres store fotobokstest. Dette skjedde på bakgrunn av den kraftige papirkvaliteten som får bildene til å fremstå knivskarpe, det robuste hardcoveret som gir en holdbar fotobok og det brukervennlige fotoprogrammet.

Premiert med en PLUS X AWARD

Med hjelp av den lett anvendelige softwaren, kan brukeren raskt utforme en fotobok med bilder trykket digitalt på papir av høy kvalitet. I tillegg fås et holdbart hardcover. Denne form for presentation av bilder er både emosjonell og visuell.

MAC-UP testvinner

Redaktørerne av MACup testet i deres augustutgave 2011 de største fotobokutbydere sine offline bestillingssoftware. I testen ble det lagt ekstra vekt på softwarens muligheter.   

FOTOTEST testvinner

Tidsskriftet "FOTOTEST" testet CEWE og syv andre utbydere på trykkvalitet, forarbeidingskvalitet, utformingssoftwarens brukervennlighet og funksjonalitet. Forsendelse og emballasje ble også testet.
  • Testseier - Vårt mål har blitt bekreftet i mange testrapporter

Pressen er begeistret. Ingen test uten en seier. Stol på oss og prøv det selv. 

Den store testen av fotobøker 2017

Fysiske fotobøker er på alle måter aktuelle, selv om vi lever i en digital tid. De beste blinkskuddene og opplevelsene fortjener å bli pakket flott inn i en fotobok, fordi en fotobok gir deg mulighet for å fordype deg i bildene dine på en helt annen måte enn du kan gjøre på en pc-skjerm.

Det var med utganspunkt i dette, at Digital FOTO satte seg ned for å undersøke de forskjellige produsentene av fotobøker i august 2017. På bakgrunn av deres test av parametere som bildekvalitet og brukervennlighet, ble CEWE FOTOBOK kåret som ”Testvinner 2017”, fordi CEWE FOTOBOK ifølge Digital FOTO ”lever opp til våre høye krav, og du vil ikke bli skuffet”.

CEWE FOTOBOK får stor ros for den høye brukervennligheten, som gjør det enkelt for kundene å komme i gang med å designe deres egne fotobøker. Det gratis fotoprogrammet gir kundene utallige layoutmuligheter, så de f.eks. kan sette inn clip arts og skygger på bildene. Sort-hvite og fargebilder samt tekst blir trykket knivskarpt på både hardcoveret og fotopapiret, som begge også blir prist for den høye kvalitet av Digital FOTO.

Digital FOTO vektet bildekvalitet og ytelse med 50%, funksjoner og bruekrvennlighet hver med 20% og pris med 10%. På bakgrunn av disse parameterne ble CEWE FOTOBOK kåret som testvinner 2017.

Konklusjon: ”CEWE byr på høy brukervennlighet. Resultatet er en solid fotobok, hvor bildekvaliteten er på topp”.


BILDEBØKER - Den store fotobok-test 2012

Markedsføreren CEWE står bak merket "CEWE FOTOBOK" og leverer til mange materialister, elektronikkmarkeder og en hel rekke fotoforhandlere. Virksomheten, som har hovedkontor i Oldenburg, fremkaller bilder i hele Europa. Ingen test har hittil kunnet fastsette større forskjeller mellom bøkene, heller ikke når de har blitt bestilt gjennom forskjellige handelskanaler. 

Softwaren er fullstendig overbevisende: Den er anvendelig til Windows, MacOS og Linux og tilbyr de fleste valgmuligheter til utformingen. Allikevel lykkes det for CEWE å holde softwaren oversiktlig, slik at nybegynnere også enkelt kan anvende den. 

I tillegg fant vi få mangler ved CEWE FOTOBOK-softwaren: Tekstredigeringen er veldig god og gjør det mulig å formatere tekstene per tekstboks eller for hele boken. Datasikringen i bakgrunnen er eksemplarisk og designmulighetene mange. Bøkene kan alt etter design, også konverteres til andre formater samt designmaler. Utformer man en reisebok kan man innbinde kort ut fra bildenes Geo-data. 

Testens konklusjon: 

"Vi var veldig begeistret for CEWES software og vil både bestille de klassiske fotobøker og de digitale... For CEWE gjelder også den store fleksibilitet: Bøkene kan konverteres til forskjellige formater og produksjonsmetoder..." 

 

--------------------- ---------------------