Familien Mosebø:Det kiler i magen når vi går til butikken for Å hente boken

For Signe og Gunleik Mosebø har CEWE FOTOBOK hatt stor betydning for deres emosjonelle reise til Colombia for å hente hjem deres tre flotte barn. Tiden og årene har gått siden deres første reise, og familien Mosebø har vært flere ganger tilbake til landet de den gang forelsket seg i. I CEWE FOTOBØKENE har de tatt vare på de emosjonelle øyeblikkene, og bøkene spiller en stor rolle i familiens hverdag. "Det at barna kan sitte å bla i dem, og gjenoppleve øyeblikkene igjen og igjen, synes jeg er helt fantastisk", sier Signe. "Da er det verdt hvert øyeblikk jeg har brukt på å lage dem."

CEWE FOTOBOK som den perfekte aarbok' "Det at barna kan sitte å bla i dem, og gjenoppleve øyeblikkene igjen og igjen, synes jeg er helt fantastisk" sier Signe.

Hvert år lager de sammen en ny fotobok med bilder fra opplevelser de har hatt gjennom året. En årskavalkade i bilder – samlet i en årbok. Det er en stor glede både å lage boken, men mest av alt å se det flotte resultatet. «Det kiler i magen når vi går til butikken for å hente boken», sier Signe.

Video Icon

Aarbok

Signe og Gunleik bruker CEWE FOTOBØKER for at de og barna kan se tilbake på de gode minnene når de blir eldre. Når de blar gjennom fotobøkene gjenopplever de morsomme, søte og koselige situasjoner. Det hjelper dem særlig å huske tilbake til deres besøk i Colombia, hvor de tre barna deres er adoptert fra. En CEWE FOTOBOK kan gjøres personlig, og de mener derfor det er en gave som passer å gi til absolutt alle.

Reiser, familie, bryllup eller hobby –
Fotobokeksempler fra begeistrede kunder

Se kundeeksempler